שינוי החשבון לחיוב ב-Data Studio Pro

אפשר לשנות את Google Cloud החשבון לחיוב שמשויך למינוי Data Studio Pro בלי להפריע לגישה לנכסי Pro.

לפני שמתחילים

כדי לשנות את החשבון לחיוב, אתם צריכים הרשאות לביטול הקישור של הפרויקט Google Cloud שבו אתם משתמשים עם Data Studio Pro מהחשבון הנוכחי לחיוב, ולקשר את הפרויקט לחשבון היעד לחיוב. ההרשאות האלה מתוארות במאמר הפעלה, השבתה ושינוי של חיוב בפרויקט במסמכי התיעוד בנושא חיוב ב-Cloud.

איך משנים את Google Cloud החשבון לחיוב

כדי לשנות את Google Cloud החשבון לחיוב שמשויך למינוי Data Studio Pro:

סיום המינוי הנוכחי ל-Data Studio Pro

לפני שמסיימים את המינוי הנוכחי, עוברים לדף המינוי ל-Data Studio Pro ורושמים או מייצאים את רשימת כל המשתמשים וקבוצות Google שקיבלו רישיונות. תצטרכו להשתמש ברשימה הזו כדי להוסיף אותם מחדש למינוי החדש באופן ידני.

כדי לסיים את המינוי הנוכחי:

  1. ב-Data Studio, לוחצים על סמל ההגדרות (גלגל שיניים), בוחרים באפשרות אדמין של מהדורת Enterprise ואז בוחרים באפשרות מינוי Pro.
  2. בדף Looker Studio Pro subscriptions (מינויים ל-Looker Studio Pro), מאתרים את הפרויקט שמשויך למינוי שרוצים לשנות ולוחצים על cancel Cancel subscription (ביטול המינוי).
  3. בתיבת הדו-שיח לביטול, מסמנים את התיבה ביטול מיידי. לדלג על תקופת החסד ולשמור את הנכסים ב Google Cloud פרויקט. הפעולה הזו תגרום לסיום המינוי באופן מיידי.

עדכון החשבון לחיוב של Google Cloud הפרויקט

כדי להחליף את Google Cloud הפרויקט שבו אתם משתמשים ב-Data Studio Pro בחשבון חיוב אחר, פועלים לפי השלבים הבאים:

  1. עוברים אל Google Cloud המסוף.
  2. פועלים לפי ההוראות במאמר הפעלה, השבתה ושינוי של חיוב בפרויקט.

התחלת מינוי חדש ל-Data Studio Pro

לבסוף, מתחילים מינוי חדש ל-Pro שמשתמש בחשבון לחיוב שבחרתם בשלב הקודם:

  1. נכנסים ל-Data Studio.
  2. לוחצים על סמל ההגדרות (גלגל השיניים) ובוחרים באפשרות אדמין של Enterprise.
  3. לוחצים על מינוי Pro ואז, בדף מינויים ל-Looker Studio Pro, פועלים לפי השלבים במאמר התחלת מינוי חדש ל-Data Studio Pro כדי להתחיל את המינוי החדש.
  4. כשמופיעה בקשה לבחור פרויקט, בוחרים את הפרויקט המקורי Google Cloud שבו השתמשתם עם המינוי הקודם, ושעכשיו משויך לחשבון החדש לחיוב.

אחרי שהמינוי החדש יהיה פעיל, חשוב להוסיף את המשתמשים והקבוצות שרשמתם מהמינוי הקודם כדי לשחזר את הגישה שלהם.