میتوانید همه رایانهها، تلفنها، و دستگاههای دیگری را ببینید که اخیراً در آنها به سیستم «حساب Google» وارد شدهاید یا وارد شده بودید. میتوانید google.com/devices را بررسی کنید تا مطمئن شوید فرد دیگری به سیستم حسابتان وارد نشده باشد.
بازبینی کردن دستگاهها
-
به حساب Google خود بروید.
-
روی امنیت و ورود به سیستم تکضرب بزنید.
-
در پانل دستگاههای شما، مدیریت همه دستگاهها را انتخاب کنید.
-
دستگاههایی را که درحالحاضر یا در چند هفته گذشته در آنها به سیستم «حساب Google» خود وارد شدهاید میبینید. برای جزئیات بیشتر، دستگاه یا جلسهای را انتخاب کنید.
-
دستگاهها یا جلسههایی که در آنها از سیستم خارج شدهاید نشانگر «از سیستم خارجشده» دارد.
-
اگر برای یک نوع دستگاه چندین جلسه نشان داده میشود، این جلسهها ممکن است همه مربوط به یک دستگاه یا چندین دستگاه باشند. جزئیات آنها را مرور کنید و اگر مطمئن نیستید که همه جلسهها مربوط به دستگاههای شما هستند، از سیستم آنها خارج شوید.
جلسه چیست؟
در مواردی ممکن است بهجای دستگاههای مجزا جلسهها را ببینید. جلسه مدت زمانی است که درطول آن از مرورگر، برنامه، یا سرویس موجود در دستگاه به سیستم «حساب Google» وارد شدهاید. طبیعی است که در یک دستگاه جلسههای متعددی داشته باشید.
در شرایط زیر ممکن است جلسه جداگانه در دستگاه ایجاد شود:
- وقتی که در دستگاه جدیدی به سیستم وارد میشوید
- وقتی که برای درستیسنجی کردن خودتان، گذرواژهتان را دوباره وارد میکنید
- وقتی که در مرورگر، برنامه، یا سرویس جدیدی به سیستم وارد میشوید
- وقتی که به برنامهای اجازه دسترسی به دادههای حسابتان را میدهید
- وقتی که در پنجره ناشناس یا مرور خصوصی به سیستم وارد میشوید
برای امنیت شما، هر جلسه در صفحه نشان داده خواهد شد تا به شما امکان دهد جزئیات آن را بازبینی کنید و اگر مطمئن نیستید متعلق به شما است از سیستم آن خارج شوید.
زمان نشان دادهشده چیست
زمانهای فهرستشده در صفحه نشاندهنده آخرین باری است که بین دستگاه یا جلسه و سیستمهای Google در هر مکان ارتباط برقرار شده است.
این ارتباط میتواند شامل این موارد باشد:
- کنشهای کاربر، مثلاً زمانی که از «حساب Google» یا برنامههای Google استفاده میکنید
- همگامسازی خودکار که در پسزمینه بین سرویس و Google انجام میشود
بنابراین، ممکن است زمانی را ببینید که جدیدتر از آخرین زمانی است که از دستگاه استفاده کردهاید.
برای کمک به حفظ امنیت حسابتان، از سیستم این دستگاهها خارج شوید:
- دستگاههایی که گم شدهاند یا دستگاههایی که دیگر مالک آنها نیستید
- دستگاههایی که متعلق به شما نیستند
مهم: اگر دستگاهی ناآشنا است یا فعالیت ناآشنایی در حسابتان وجود دارد، مراحل مربوط به ایمن کردن حساب را دنبال کنید.
- به حساب Google خود بروید.
- روی امنیت و ورود به سیستم تکضرب بزنید.
- در بخش «دستگاههای شما»، روی مدیریت همه دستگاهها تکضرب بزنید.
- روی دستگاهی که میخواهید بردارید
خروج از سیستم تکضرب بزنید.
جلسههای متعددی که با نام دستگاه یکسانی نشان داده میشوند ممکن است مربوط به یک دستگاه یا چندین دستگاه باشند. برای اطمینان از اینکه هیچ دستگاه دیگری به حسابتان دسترسی نداشته باشد، از سیستم همه جلسههای مرتبط با این نام دستگاه خارج شوید.
درصورت دیدن دستگاه ناآشنا، حسابتان را ایمن کنید
-
به حساب Google خود بروید.
-
روی امنیت و ورود به سیستم تکضرب بزنید.
-
در پانل دستگاههای شما، مدیریت همه دستگاهها را انتخاب کنید.
با پیدا کردن نشانههای زیر میتوانید متوجه شوید که فرد دیگری از حسابتان استفاده میکند:
- دستگاهی ناآشنا است. در شرایط زیر ممکن است فعالیتی را که درواقع خودتان انجام دادهاید تشخیص ندهید:
- از دستگاه جدیدی استفاده کرده باشید.
- از دستگاه شخص دیگری یا رایانهای عمومی، مثلاً در کتابخانه، استفاده کرده باشید. با نحوه خروج از سیستم در دستگاهی عمومی که دیگر دردسترس شما نیست آشنا شوید.
- اخیراً دستگاهتان را به تنظیمات کارخانهای بازنشانی کرده باشید. این دستگاه میتواند همچنان دیده شود.
- در زمان فهرستشده در آن مکان نبودید. در شرایط زیر ممکن است مکانی را که واقعاً آنجا بودهاید تشخیص ندهید:
- به آنجا سفر کردهاید یا توقف کوتاهی داشتهاید، مثلاً در فرودگاه.
- بهجای یک مکان دقیق، جایی در اطراف را میبینید. ببینید ما چگونه مکان دستگاه را مشخص میکنیم.
- بهخاطر نمیآورید که در تاریخ و ساعت خاصی از حسابتان استفاده کرده باشید. اگر برنامههایی مثل Gmail یا «تقویم» داشته باشید که به «حساب Google» شما متصل میشوند، ممکن است تاریخ و ساعت خاصی برایتان آشنا نباشد، زیرا ممکن است این زمانها جدیدتر از زمانی باشد که بهخاطر میآورید.
- مرورگر دیگری را میبینید (مثل Chrome یا Safari) که با مرورگری که معمولاً استفاده میکنید متفاوت است.