وقتی در Google Chat فضایی ایجاد میکنید، بهطور خودکار بهعنوان مالک فضا انتخاب میشوید. بهعنوان مالک فضا، میتوانید:
- شرکتکنندگان را حذف و اضافه کند.
- دیگر اعضا را ارتقا دهید تا مدیر فضا باشند یا آنها را از فهرست مدیران فضا بردارید.
- فضا را حذف کنید.
- پیامها را حذف کنید.
- نام، چهرهنما، و شرح فضا را ویرایش کنید.
بهعنوان مدیر فضا، تمام مجوزهای مالک فضا را دارید بهجز امکان انجام کارهای زیر:
- سایر اعضا را بهعنوان مالک فضا ارتقا دهید.
- مالکان فضا را از فهرست مالکان فضا بردارید.
- فضا را حذف کنید.
مالکان فضایی که از حساب محل کار یا تحصیل استفاده میکنند میتوانند تنظیمات اضافی مثل دسترسی به فضا و اجازهها را بهروز کنند. با نحوه تغییر اجازهها و دسترسی به فضا آشنا شوید.
افزودن عضو
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Gmail: در سمت راست، روی Chat کلیک کنید.
- در سمت راست، فضای مدنظرتان را انتخاب کنید.
- روی نام فضا
مدیریت اعضا کلیک کنید.
- روی + افزودن کلیک کنید.
- نام یا ایمیل فرد یا گروه موردنظرتان را برای افزودن وارد کنید.
- روی افزودن کلیک کنید.
حذف اعضا
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Gmail: در سمت راست، روی Chat کلیک کنید.
- در سمت راست، فضای مدنظرتان را انتخاب کنید.
- روی نام فضا
مدیریت اعضا کلیک کنید.
- نشانگر را روی فرد موردنظر نگه دارید و روی «کنشهای بیشتر»
برداشتن از فضا کلیک کنید.
تغییر نقش کاربران
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Gmail: در سمت راست، روی Chat کلیک کنید.
- در سمت راست، فضای مدنظرتان را انتخاب کنید.
- روی نام فضا
مدیریت اعضا کلیک کنید.
- در کنار نام شخص، در قسمت «نقش»، روی منو کرکرهای کلیک کنید.
- برای اینکه فردی را مالک فضا کنید: مالک را انتخاب کنید.
- برای اینکه فردی را مدیر فضا کنید: مدیر را انتخاب کنید.
- برای اینکه فردی را عضو فضا کنید: عضو را انتخاب کنید.
نکتهها:
- همه کاربران نمیتوانند نقش سایر کاربران را تغییر دهند.
- آخرین مالک فضا نمیتواند فضایی را ترک کند مگراینکه فضا را حذف کند یا شخص دیگری را مالک فضا کند.
حذف پیامها
مهم: ویژگی «حذف پیام» فقط در اشتراکهایی خاص دردسترس است و ممکن است در حساب کاری یا تحصیلی شما دردسترس نباشد.
مالکان و مدیران فضا میتوانند هر پیامی را در فضا حذف کنند. اعضای فضا فقط میتوانند پیامهای خودشان را حذف کنند. با نحوه حذف پیام بهعنوان یکی از اعضای فضا آشنا شوید.
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Gmail: در سمت راست، روی Chat کلیک کنید.
- در سمت راست، فضای مدنظرتان را انتخاب کنید.
- نشانگر را روی پیامی که میخواهید حذف شود نگه دارید؛
- روی «گزینههای بیشتر»
«حذف»
کلیک کنید؛
- در پنجرهای که باز میشود، روی حذف کلیک کنید.
نکته: پساز حذف پیام در فضا، ممکن است مهر زمانی نشان داده شود. مهر زمان بهمدت ۳۰ روز یا بیشتر، بسته به خطمشی نگهداری داده شرکت، باقی میماند.
منابع مربوط
این صفحه ممکن است حاوی محتوایی باشد که با فناوری هوشوارهای ترجمه شده باشد. ترجمههای هوشوارهای ممکن است خطاهایی داشته باشد.