ניהול של הגדרות המרחבים

כבעלים או מנהלים של המרחב, אתם יכולים להחליט:

  • מי יכול להצטרף אליו.
  • מי יכול להוסיף אליו ולהסיר ממנו משתתפים וקבוצות.
  • אם הוא יהיה נגיש לכל המשתמשים בארגון או רק למי שיוזמן אליו.
  • אילו הרשאות יהיו לחברים במרחב.
  • האם אנשים יכולים לשלוח בקשת הצטרפות אליו.

חשוב:

  • כדי לנהל את ההגדרות של המרחב צריך חשבון Google Workspace.
  • כשאתם יוצרים מרחב, אתם יכולים להזמין אליו אנשים לא מהארגון שלכם, אבל לא תהיה להם גישה לחלק מהאפשרויות, כמו עדכון הפרטים של המרחב או צירוף משתתפים. למידע נוסף על צ'אטים עם אנשים לא מהארגון

הסבר על היכולות של כל תפקיד

יכולת בעלים מנהל משתתף/ת רגיל/ה
מחיקת המרחב Checkmark    
אישור בקשות הצטרפות Checkmark Checkmark (למשתמשים עם הרשאה לנהל את רשימת חברי המרחב)  
שינוי התפקיד של בעלים אחרים Checkmark    
הפיכת משתמשים לבעלים Checkmark    
הפיכת משתמשים למנהלים Checkmark Checkmark  
שינוי הגדרות הגישה של המרחב Checkmark Checkmark  
שינוי הגדרות השליחה באימייל Checkmark Checkmark  
מחיקת הודעות במרחב Checkmark Checkmark  
האם אנשים יכולים לשלוח בקשת הצטרפות למרחב Checkmark Checkmark  

איך משנים את הגדרות הגישה למרחב

אם אתם בעלים או מנהלים של מרחב, אתם יכולים להחליט אם לתת לכל הארגון גישה אליו או להגביל אותה רק למוזמנים.

  1. פותחים את Google Chat או את Gmail במחשב.
    • ב-Gmail, לוחצים על צ'אט מימין.
  2. בצד ימין, בוחרים מרחב.
  3. לוחצים על השם של המרחב למעלה ואז הגדרות המרחב .
  4. בקטע "גישה", בוחרים רמת גישה למרחב:
    • פרטי: משתמשים יכולים לראות את המרחב הזה ולהצטרף אליו רק אם מוסיפים אותם.
    • גלוי: כל המשתמשים בארגון יכולים למצוא את המרחב.
    • גישה חופשית: כל המשתמשים בארגון יכולים למצוא את המרחב הזה, להצטרף אליו ולראות את ההודעות.
  5. אם המרחב פרטי, גלוי או עם גישה לקבוצת משתמשים מסוימת מהארגון, אפשר לבחור אם משתמשים יוכלו לשלוח בקשות הצטרפות.
  6. לוחצים על שמירה.

אם יש כמה קהלי יעד:

  1. ליד "הגדרות גישה מתקדמות", לוחצים על סמל האפשרויות המתקדמות .
  2. בוחרים מי יכול להצטרף למרחב ומי יכול למצוא אותו.
    • אפשר להוסיף רק קהל יעד אחד בשדה "מי יכול להצטרף" וכמה קהלים בשדה "מי יכול למצוא".
  3. מפעילים או משביתים את ההגדרה שליחת בקשת הצטרפות.
  4. לוחצים על סיום.

כדאי לדעת: אם כבר הגדרתם שאנשים לא מהארגון יכולים להצטרף למרחב, אתם לא יכולים להפוך אותו למרחב שגלוי לכולם.

איך משנים את ההרשאות במרחב

  1. פותחים את Google Chat או את Gmail במחשב.
    • ב-Gmail, לוחצים על צ'אט מימין.
  2. בצד ימין, בוחרים מרחב.
  3. לוחצים על השם של המרחב למעלה ואז הגדרות המרחב .
  4. בקטע "הרשאות", בוחרים אם כל המשתתפים, רק המנהלים והבעלים או רק הבעלים יוכלו:
    • שינוי לוח הצ'אט והפרטים של המרחב
    • להפעיל או להשבית את ההיסטוריה
    • להשתמש בתיוג ‎@all‏ (@כולם)
    • לנהל את האפליקציות
    • לנהל את ה-webhooks.
  5. לוחצים על שמירה.
יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.
חיפוש
ניקוי החיפוש
סגירת החיפוש
התפריט הראשי
16764802543782099354
true
חיפוש במרכז העזרה
false
true
true
true
true
true
1026838
false
false
false
false
false