איך מוחקים מרחבים משותפים

אם אתם לא רוצים להשתמש יותר במרחב משותף, תוכלו למחוק אותו. אי אפשר לשחזר מרחבים משותפים שנמחקו.

חשוב לדעת:

  • רק הבעלים של המרחב יכולים למחוק אותו.
  • אם תמחקו מרחב משותף, כל ההודעות והמשימות שבו יימחקו. ההרשאות שניתנו לקבצים ב-Drive יוסרו, אבל הקבצים עצמם לא יימחקו.
  • אם רק אתם הבעלים של המרחב, כדי לעזוב אותו תצטרכו למנות מישהו אחר לבעלים או למחוק את המרחב.
  1. פותחים את Google Chat או את Gmail במחשב.
    • ב-Gmail, לוחצים על Chat משמאל.
  2. פותחים את המרחב המשותף שרוצים למחוק.
  3. למעלה, לוחצים על השם של המרחב המשותף ואז מחיקה.
  4. לוחצים שוב על מחיקה כדי לאשר את הפעולה.
טיפ: אם לא יצרתם את המרחב המשותף, כך תוכלו לעזוב אותו.

מקורות מידע שקשורים לנושא

יכול להיות שהדף הזה מכיל תוכן שתורגם בטכנולוגיית AI. תרגומים כאלו עלולים להכיל שגיאות.
חיפוש
ניקוי החיפוש
סגירת החיפוש
התפריט הראשי
14376744823513340200
true
חיפוש במרכז העזרה
false
true
true
true
true
true
1026838
false
false
false
false
false