Jeśli nie chcesz już korzystać z pokoju, możesz go usunąć. Usuniętego pokoju nie można przywrócić.
Ważne:
- Pokój możesz usunąć tylko wtedy, gdy pełnisz rolę jego właściciela.
- Gdy usuniesz pokój, usunięte zostaną również wszystkie zawarte w nim wiadomości i zadania. Zostaną usunięte uprawnienia do plików na Dysku, ale nie same pliki.
- Jeśli jesteś ostatnim właścicielem pokoju i chcesz go opuścić, musisz przypisać komuś innemu rolę właściciela lub usunąć pokój.
- Na komputerze otwórz Google Chat lub Gmaila.
- Gmail: po lewej stronie kliknij Google Chat.
- Otwórz pokój, który chcesz usunąć.
- U góry ekranu kliknij nazwę pokoju
Usuń.
- Aby potwierdzić, kliknij Usuń.
Wskazówka: jeśli pokój nie został utworzony przez Ciebie, dowiedz się, jak opuścić pokój.
Przydatne materiały
Ta strona może zawierać treści przetłumaczone przy użyciu technologii AI. Tłumaczenia wygenerowane przez AI mogą zawierać błędy.