اگر نمیخواهید با شخصی در Google Chat گپ بزنید، میتوانید او را مسدود کنید و گزارش دهید. میتوانید پیامهای مستقیم را مسدود کنید، یا افراد را در فضاها و بیشتر پیامهای گروهی مسدود کنید.
وقتی شخصی را مسدود میکنید چه اتفاقی میافتذ
- اگر از حساب Google Workspace استفاده میکنید و فردی که مسدود کردهاید در سازمان شما است، همچنان میتواند ببیند چه زمانی آنلاین هستید.
- فردی که مسدود کردهاید نمیتواند برای شما پیام ارسال کند. برای اینکه بتواند به شما پیام ارسال کند، باید او را رفع انسداد کنید.
- پیامهای ارسالشده از فردی که مسدود کردهاید در فضاها و پیامهای گروهی برای شما پنهان میشود. میتوانید پیامهایی را که مایلید مشاهده کنید آشکار کنید.
- فردی که مسدود کردهاید همچنان میتواند هر پیامی را که به فضا ارسال میشود بخواند.
- شما و فردی که مسدود کردهاید نمیتوانید هیچکدام از پیامهای قدیمی را که برای یکدیگر ارسال کردهاید ویرایش کنید.
- فرد موردنظر در برخی از سرویسهای Google دیگر نیز مسدود میشود.
- پیوندها یا پیوستهایی که فرد موردنظر پیشاز مسدود شدن ارسال کرده است فعال باقی میماند.
- اگر فردی را بهدلیل سوءاستفاده گزارش کنید، رونوشتی از ۵۰ پیام آخر مکالمهتان برای بازبینی به Google ارسال میشود.
- میتوانید پیامهای کاربر مسدودشده را از «حساب Google» خود بارگیری کنید. با نحوه بارگیری دادههای Google آشنا شوید.
در Google Chat یا Gmail، میتوانید این کارها را انجام دهید:
مسدود کردن شخص در Chat یا Gmail
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Gmail: در سمت راست، روی Chat کلیک کنید.
- در فهرست مکالمه، در کنار نام فرد، روی «گزینههای بیشتر»
مسدود و گزارش کردن کلیک کنید.
- اگر حساب کاری یا تحصیلی دارید، و این شخص در سازمانتان است، این گزینه مسدود کردن است.
- اختیاری: برای گزارش کردن فردی بهدلیل سوءاستفاده، چارگوش کنار «Report to Google» (گزارش تخلف به Google) را علامت بزنید.
- اگر حساب کاری یا تحصیلی دارید، فقط میتوانید افراد خارج از سازمانتان را گزارش کنید.
- برای تأیید، روی مسدود کردن کلیک کنید.
رفع انسداد کردن فردی در Chat یا Gmail
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- گزینهای انتخاب کنید:
- در Chat، در بالا، روی Settings (تنظیمات)
Manage blocked users (مدیریت کاربران مسدودشده) کلیک کنید.
- در Gmail، در بالا، روی Settings (تنظیمات)
See all settings (مشاهده همه تنظیمات)
Chat and Meet (Chat و Meet) کلیک کنید. سپس روی Manage chat settings (مدیریت تنظیمات گپ)
Access Restrictions (محدودیتهای دسترسی)
Manage blocked users (مدیریت کاربران مسدودشده) کلیک کنید.
- در Chat، در بالا، روی Settings (تنظیمات)
- فرد موردنظر را از پیشنهادها انتخاب کنید.
- روی Unblock (رفع انسداد کردن)
کلیک کنید.
مسدود کردن و گزارش کردن پیام مستقیم
میتوانید انتخاب کنید که یک پیام مستقیم یکبهیک یا پیام مستقیم گروهی را بهجای یک فرد مسدود کنید. همچنین میتوانید فضایی را مسدود و گزارش کنید.
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Chat، در کنار نام مکالمه، روی «گزینههای بیشتر»
مسدود و گزارش کردن کلیک کنید.
- اگر حساب کاری یا تحصیلی دارید، این گزینه «مسدود کردن این مکالمه» است.
- اختیاری: برای گزارش مکالمه بهدلیل سوءاستفاده، چارگوش کنار «گزارش کردن این فضا بهعنوان هرزنامه یا سوءاستفادهکننده» را علامت بزنید.
- اگر حساب کاری یا تحصیلی دارید، فقط میتوانید افراد خارج از سازمانتان را گزارش کنید.
-
برای تأیید، روی مسدود کردن کلیک کنید.
مسدود کردن یا رفع انسداد فردی در پیام مستقیم یا فضا
مهم: میتوانید فردی را که با او در یک مکالمه حضور دارید بدون ارسال پیام مستقیم به او مسدود کنید.
- در رایانه، Google Chat یا Gmail را باز کنید.
- در Chat، مکالمهای را باز کنید.
- در بالا، روی نام پیام مستقیم یا فضا
مشاهده اعضا کلیک کنید.
- در فضاها، روی نام فضا
مدیریت اعضا کلیک کنید.
- در فضاها، روی نام فضا
- در کنار نام شخص، روی «گزینههای بیشتر»
مسدود کردن یا رفع انسداد کردن کلیک کنید.
نکته: وقتی فردی را در فضا مسدود میکنید، ممکن است برای پنهان کردن پیامهایش لازم باشد مرورگرتان را بازآوری کنید.
منابع مرتبط
این صفحه ممکن است حاوی محتوایی باشد که با فناوری هوشوارهای ترجمه شده باشد. ترجمههای هوشوارهای ممکن است خطاهایی داشته باشد.