مهم:
- فقط در رایانه، رایانه کیفی، یا دستگاه Android میتوانید از ویژگی «متن جلسه» استفاده کنید.
- ترانویسیهای جلسه بهطور پیشفرض برای همه ویرایشهای Workspace روشن است، بهجز برای Google Workspace for Education با پروانه دانشآموز که ترانویسیهای جلسه در آن بهطور پیشفرض خاموش است. درباره تنظیمات «ترانویسی» بیشتر بدانید.
فقط در صورتی میتوانید متن جلسه را ضبط کنید که فضای خالی کافی در هر دو مورد زیر وجود داشته باشد:
- Google Drive سازمان Workspace شما
- Drive میزبان جلسه
- Business Standard
- Business Plus
- Enterprise Starter
- Enterprise Standard
- Enterprise Plus
- Teaching and Learning Upgrade
- Education Plus
- Workspace Individual
متن جلسه به زبانهای زیر دردسترس است:
- انگلیسی
- فرانسوی
- آلمانی
- ایتالیایی
- ژاپنی
- کرهای
- پرتغالی
- اسپانیایی
میتوانید ترانویسی خودکار از جلسهتان دریافت کنید.
روشن یا خاموش کردن «متن جلسه» در Google Meet
مهم:
- فقط کلمات گفتهشده در جلسه در متن جلسه گنجانده میشوند.
- برای دریافت ترانویسی پیامهای گپ، جلسه ویدیوییتان را ضبط کنید.
اگر «مدیریت میزبان» خاموش باشد، همه افراد حاضر در دامنه میزبان میتوانند «متن جلسه» را روشن کنند. اگر «مدیریت میزبان» روشن باشد، فقط میزبان و کمک میزبانها میتوانند «متن جلسه» را روشن کنند.
برای شروع کردن «متن جلسه»:
- در رایانهتان، به جلسهای در Google Meet بپیوندید یا چنین جلسهای را ایجاد کنید.
- در گوشه پایین، روی «ابزارهای جلسه»
«آوانویسی»
شروع آوانویسی کلیک کنید.
- در صفحه بالاپر، روی شروع کلیک کنید.
- وقتی متن جلسه روشن باشد، نماد «متن جلسه»
در گوشه بالا برای همه افراد حاضر در جلسه نمایش داده میشود.
- وقتی متن جلسه روشن باشد، نماد «متن جلسه»
برای توقف «متن جلسه»:
- در گوشه پایین، روی «ابزارهای جلسه»
«آوانویسی»
توقف آوانویسی کلیک کنید.
- یا میتوانید روی «توقف آوانویسی»
کلیک کنید.
- یا میتوانید روی «توقف آوانویسی»
- در صفحه بالاپر، روی توقف کلیک کنید.
محل ذخیره شدن متن جلسهها:
- متن جلسهها در Google Drive سازماندهنده جلسه در پوشه «Google Meet» ذخیره میشود. در این پوشه، زیرپوشههایی برای هر جلسه ایجاد میشود که حاوی متن جلسه است.
- از ژوئیه ۲۰۲۶، پوشه «سوابق Meet» موجود شما (که حاوی متن جلسههای قبلی شما است) بهطور خودکار به «سوابق قدیمی Meet» تغییر نام خواهد داد. این پوشه به داخل پوشه جدید «Google Meet» منتقل خواهد شد. متن جلسههای قدیمی شما همچنان دردسترس خواهند بود و متن جلسههای جدید در زیرپوشههای جدید مختص جلسه ذخیره خواهند شد.
نکتهها:
- اگر همه شرکتکنندگان جلسه را ترک کنند، «متن جلسه» بهطور خودکار متوقف میشود.
- نمیتوانید «متن جلسه» را موقتاً متوقف کنید، اما میتوانید آوانویسی جلسه را متوقف کنید و آوانویسی جدیدی را در همان جلسه شروع کنید.
- هر بار که «متن جلسه» را شروع کنید، فایل آوانویسی جداگانهای دریافت میکنید.
مهم:
- حتی اگر این ویژگیها فعال شده باشد، تا زمانی که میزبان یا کمک میزبان به جلسه نپیوندند، این ویژگیها شروع به کار نمیکنند.
- یادداشتها و ضبطها بهطور خودکار با میزبانان و کمک میزبانان همرسانی میشود.
زمانی که جلسه شروع میشود، میزبانان میتوانند شروع خودکار را برای برخیاز ویژگیها فعال کنند، مثلاً «ضبط جلسه»، «آوانویسی جلسه»، و «یادداشتبرداری از جلسه».
- وقتی جلسهای ایجاد میکنید، روی گزینههای تماس تصویری
سوابق جلسه کلیک کنید.
- آوانویسی جلسه را انتخاب کنید.
نکته: شرکتکنندگانی که به جلسهای پیوستهاند که در آن جلسه میزبان این ویژگیها را فعال کرده است، پیام هشدار روی صفحه دریافت میکنند.
رضایت دادن برای ویژگیهای جلسه
سرپرست شما ممکن است از همه شرکتکنندگان بخواهد قبلاز استفاده کردن از ویژگیهای خاص جلسه، مثل موارد زیر، رضایت صریح خود را اعلام کنند:
- «یادداشتبرداری از جلسه»
- ضبط
- آوانویسی
این تنظیم بهطور پیشفرض خاموش است و سرپرستتان میتواند انتخاب کند که آن را روشن کند.
- برای شروع به کار کردن با یک ویژگی و رضایت دادن، روی شروع کلیک کنید.
- برای پیوستن به جلسهای با ویژگی فعال، روی پیوستن کلیک کنید.
- برای ماندن در جلسه پساز روشن شدن ویژگی، روی ادامه کلیک کنید.
- اگر میخواهید از جلسه خارج شوید، روی تَرک کلیک کنید.
نکته: اگر سرپرست «توقف سریع» را فعال کرده باشد و کنترلهای میزبان خاموش باشد، برای پایان دادن به ضبط برای همه شرکتکنندگان، کاربر درونسازمانی میتواند روی توقف کلیک کند.
پیدا کردن ترانویسی
پساز پایان جلسه، ایمیل خودکاری با پیوند ترانویسی جلسه به افراد زیر ارسال میشود:
- میزبان
- همه کمک میزبانها
- شخصی که «ترانویسی» را روشن کرده است
نکته: پردازش ترانویسی جلسههای طولانیتر بیشتر طول میکشد. لطفاً برای دریافت ایمیل خودکار کمی صبر کنید.
آوانویسی به رویداد «تقویم Google» جلسه نیز پیوست میشود.
- همه دعوتشوندگان در سازمان میزبان میتوانند پیوست را باز کنند.
- اگر بیشاز ۲۰۰ دعوتشونده در سازمان میزبان وجود داشته باشد، آوانویسی فقط برای میزبان، کمک میزبانها، و شخصی که «متن جلسه» را در جلسه روشن کرده است دردسترس قرار میگیرد.