Får
-
redigeringen
-
organiseringen
-
sökningen
-
fotograferingen
att kännas magisk
Upptäck nya sätt att skapa.
Utforska fliken Skapa – din nya plats för kreativitet i Google Foto-appen. Förvandla dina favoritögonblick till stiliserade collage, fantastiska videor med höjdpunkter, animationer och annat.1
Få ut mer av varje minne
AI-baserade verktyg
Redigera, organisera, sök och mycket mer.
Förbättra dina foton, hitta enkelt bilderna du söker efter och ordna dem automatiskt med hjälp av Google AI.
Har du en iPhone®?3 Inga problem.
Google Foto fungerar för dig. Du kan synkronisera bibliotek och favoriter under konfigurationen och dina foton laddas automatiskt upp till appen.
Enkla sökningar
Magisk redigering.
Gör avancerade redigeringar med några få tryck.
Magiskt suddgummi.
Störande inslag är ett minne blott.
Fotoskärpa.
Gå från oskarpt till fantastiskt.
Återupplev dina minnen
Gå enkelt tillbaka till dina favoritminnen. Med maskininlärning väljs dina bästa bilder ut åt dig så att du kan dela dem med personerna som gjorde ögonblicken speciella.
Organisera med hjälp av AI
Dina foton och dokument organiseras automatiskt så att du kan ägna mer tid åt att återuppleva dina minnen och mindre tid åt att organisera dem.
Gruppera automatiskt liknande foton med fotogrupper.
Dokument sorteras i album som skärmbilder, kvitton, anteckningar med mera.
Ett säkert hem för dina viktiga minnen
Din data är din
Allt som du lägger till i Google Foto tillhör dig och du kan radera eller exportera ditt innehåll när du vill.
Dina minnen är skyddade
Vår säkerhetsinfrastruktur för att skydda dina foton och videor hör till världens mest avancerade.
Din data används inte i annonser
Google Foto säljer aldrig dina foton, videor eller personliga uppgifter till någon och vi använder inte dina foton eller videor för annonsering.
Vanliga frågor
Varje Google-konto har 15 GB lagringsutrymme för Google Foto, Gmail och Drive. Du kan även köpa mer lagringsutrymme med ett Google One-medlemskap.
Ja, Google Foto fungerar både på iOS- och Android-enheter. Ladda ned appen för att komma igång. Du kan även använda den på datorer och surfplattor. Läs mer om hur Google Foto integreras med enhetens standardgalleri.
Du kan spara foton och videor automatiskt i Google-kontot genom att aktivera säkerhetskopiering. Du kan aktivera säkerhetskopiering medan du konfigurerar Foto-appen eller genom att gå till sidan Inställningar och slå på säkerhetskopiering. Du kan även säkerhetskopiera dina foton manuellt. Läs mer om fördelarna med säkerhetskopiering.
Om du vill redigera foton på din mobila enhet laddar du ned och installerar Google Foto-appen. Redigeringsfunktioner som magiskt suddgummi och fotoskärpa är endast tillgängliga i Google Foto-appen. Läs mer om hur du redigerar foton och videor.
Du kan dela foton, videor, album och videor med höjdpunkter med någon av dina kontakter, även om de inte använder Google Foto-appen. Tryck bara på Dela-knappen så kan du skicka foton direkt till befintliga Google Foto-användare eller tryck på Dela med om du vill dela med dina kontakter, dela i dina vanliga appar, skapa ett delat album eller skapa en direktlänk till fotot. Läs mer om hur du delar foton och videor.
Du kan enkelt söka efter vad du vill i dina foton och videor. Du kan till exempel söka efter platser som du har rest till, ditt husdjur, dina favoriträtter med mera. För att lättare söka efter och hantera dina foton kan du ange ett namn på personer eller husdjur som finns med på dina foton. Läs mer om ansiktsgrupper och hur du söker bland dina foton.
I Google Foto får du 15 GB lagringsutrymme (delas mellan Foto, Gmail och Drive) utan kostnad. Uppgradera till en betalprenumeration på Google One om du vill ha mer molnlagring för dina foton och videor, premiumverktyg för AI-baserad fotoredigering och säker säkerhetskopiering för hela familjen på alla enheter.
Ja, Google Foto har stöd för säkerhetskopiering av RAW-bilder i full upplösning och säker molnlagring för stora 4K-videofiler. Om du vill säkerställa förlustfri säkerhetskopiering av foton ändrar du bara inställningarna för säkerhetskopiering från Spara lagringsutrymme till Originalkvalitet. Detta räknas dock in i dina totala lagringsgränser.
Om du vill rensa lagringsutrymmet trycker du på profilikonen uppe till höger och väljer Hantera lagring. Med det här inbyggda verktyget kan du enkelt granska och radera stora filer, suddiga foton och skärmbilder.
Vi prioriterar avancerad fotosäkerhet genom att skydda dina foton och videor med säker infrastruktur och datakryptering både under överföring och lagring. För ytterligare kontoskydd rekommenderar vi att du aktiverar tvåfaktorsautentisering (2FA) på ditt Google-konto för att skydda mot obehörig åtkomst till ditt privata bibliotek.
Om du vill dela minnen privat med vänner och familj skapar du ett privat fotoalbum och delar det endast med de personer du bjuder in att se albumet.
Ja, med gemensamma fotoalbum kan du bjuda in vänner och familj att se och kommentera dina foton och ladda upp sina egna. Det är den perfekta lösningen för att dela foton från bröllop, semestrar och familjeevenemang med varandra.
Med partnerdelning kan du automatiskt dela foton med en partner. Om du vill ha ökad integritet kan du använda selektiv fotodelning för att bara dela foton av specifika personer eller från specifika datum i stället för hela biblioteket. (Obs! Selektiv delning av specifika personer bygger på ansiktsgruppering, som inte är tillgängligt i alla länder eller regioner.)